Atma cleaning services

Welkom bij ATMA Cleaning Services

ATMA Cleaning Services is het bedrijf voor al uw reinigingsdiensten. ATMA Cleaning Services maakt weinig woorden vuil aan wat we doen. Onze onderneming past zich volledig aan aan uw wensen en behoefte. ATMA Cleaning Services garandeert u professionele en vakbekwame schoonmaak en reinigingspersoneel waarop u kunt bouwen.
Hoewel onze onderneming deel uitmaakt van een groter concern, hechten wij zeer veel waarde aan persoonlijke contacten met onze opdrachtgevers alsook onze medewerkers. Bovendien hechten wij veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten.

Ons team bestaat uit gemotiveerd en enthousiaste personeel dat begrijpt dat het schoon houden van uw kantoor/ruimte de uitstraling van uw onderneming symboliseert. Bovendien begrijpen wij als geen ander dat men veel beter kan presteren in een geordende en gereinigde omgeving.

Wij bieden u éénmalige of periodieke reinigingsdiensten op verschillende gebieden, waaronder schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging enz. Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid om een werkprogramma naar wens op te stellen welke door ons personeel stip nageleefd wordt. Ook bieden wij u de mogelijkheid om met een vast personeel, dan wel team, te werken waarbij opgemerkt wordt dat er bij ziekte en/of verlof wij uiteraard voor een of meerdere geschikte vervanger(s) zorg dragen.

LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

Hier boven is reeds aangegeven dat hoewel Cleaning Services een onderdeel is van een commerciële onderneming, heeft het behalen van zo hoog mogelijke winst niet de hoogste prioriteit bij ons. Nogmaals wordt erop gewezen dat Cleaning Services in beginsel bedoeld was om in de interne reinigingsbehoefte van het concern ATMA Enterprise te voorzien en wel doordat wij toen der tijd ontevreden waren over de kwaliteit van reinigingsbedrijf die bij ons verantwoordelijk was. Nadat het werkterrein van Cleaning Services is uitgebreid, is er bewust ervoor gekozen om onze kwaliteit de hoogste prioriteit te geven. Met andere woorden: een kostendekkende kwaliteitslevering heeft onze hoogste prioriteit.

Waar mogelijk zal er uiteraard enig winst nagestreefd worden, echter doordat Cleaning Services een onderdeel is van ATMA Enterprise behoeft Cleaning Services niet vanwege financiële redenen bepaalde beslissingen te nemen.
Hierdoor kunnen wij u dan ook de Laagste prijsgarantie aanbieden. Dit houdt in dat u met het tonen van een offerte van onze concullega’s er vanuit kunt gaan dat wij u een voordeligere offerte kunnen bieden. Ook indien u, nadat u een offerte van ons heeft gekregen, een offerte kunt tonen van een andere reinigingsonderneming – die voordeliger is dan de door ons uitgebrachte offerte – kunnen wij u een nieuwe – nog voordeliger! – offerte uitbrengen.